banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Terong Saus Tomat Pedas - Aubergine in pittige tomatensaus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Terong Saus Tomat Pedas
Aubergine in pittige tomatensaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 aubergine (450gr)
4 teentjes knoflook
3 cm jahe
5 rode lomboks
3 eetl saus tomat (zie recept)
2 eetl kecap manis
1 theel vissaus
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
125 ml water
olie

Taburan:
garnering:
1 lente-ui

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de aubergine in stukjes/wiggen. Verhit in een pan voldoende olie en frituur/bak de aubergine goudbruin en zet apart.
Hak de knoflook fijn en rasp de jahe. Snijd de lomboks in dunne reepjes en de lente-ui in dunne plakjes.
Verhit in een pan 2 eetl olie en fruit de knoflook, de jahe en de lomboks voor 2 minuten. Voeg dan de kecap, de saus tomat, de vissaus, de peper, de palmsuiker en het water toe en meng goed. Breng de saus aan de kook en voeg dan de aubergine toe en meng alles goed. Strooi de lente-ui erover en serveer.

tip: voor minder pittig, ontpit de lomboks
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 590 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40593944