logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Sateh manis tjirebon

Bahan-bahan:
ingrediënten:
750 gr rund/varkensvlees
3 eetl dikke kokoksmelk (santen asli)
2 eetl reraspte gula jawa (palmsuiker)
zout naar smaak

Cara Membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukken en sla deze daarna dun en plat. Meng het vlees met de kokosmelk, het zout en de gula jawa en laat dit 30 minuten marineren. Rijg of rol de stukken vlees aan/om de saté pennen en rooster het vlees boven een houtskoolvuurtje gaar en bruin.

Add comment

Submit

who is online

We have 79 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44175856