1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 2 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 2 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 2 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Rene 2 months ago
Was erg lekker bedankt!
susanne 3 months ago
moet daar niet iets van nats bij
Chantal 5 months ago
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet stiekem alles vandaag al op te snoepen
Write a comment

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Acar ketimun 3
Atjar ketimoen
Bahan-bahan:
benodigdheden:
1 komkommer
2 sjalotten
2 rode lomboks

bahan-bahan saus:
ingrediënten:
50 ml azijn
50 ml water
1 theel suiker
zout en peper naar smaak

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de boven- en onderkant van de komkommer af maar schil deze niet. Kerf met een vork de komkommer in de lengte in zodat er groeven onstaan. Snijd dan de komkommer in dunne plakjes. Snijd de sjalotten en de lomboks in dunne ringen. Meng de komkommer, de sjalotten, de lomboks en de saus door elkaar en laat het 45 minuten intrekken.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 166 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35764475