1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Acar ketimun 3
Atjar ketimoen
Bahan-bahan:
benodigdheden:
1 komkommer
2 sjalotten
2 rode lomboks

bahan-bahan saus:
ingrediënten:
50 ml azijn
50 ml water
1 theel suiker
zout en peper naar smaak

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de boven- en onderkant van de komkommer af maar schil deze niet. Kerf met een vork de komkommer in de lengte in zodat er groeven onstaan. Snijd dan de komkommer in dunne plakjes. Snijd de sjalotten en de lomboks in dunne ringen. Meng de komkommer, de sjalotten, de lomboks en de saus door elkaar en laat het 45 minuten intrekken.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 150 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35416452