Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 23 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Acar Ketimun 2
Atjar ketimoen
Bahan-bahan;
ingrediënten:
1 komkommer
2 sjalotten
1 teentje knoflook
zout en peper naar smaak
1 eetl sambal ulek (zie recept)
125 ml azijn

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de sjalotten en de knoflook zeer fijn. Snijd de komkommer in blokjes. Meng alle ingedriënten goed door elkaar en laat het nog even intrekken.

who is online

We hebben 94 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42573728