Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Acar Ketimun 2 - Atjar ketimoen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Acar Ketimun 2
Atjar ketimoen
Bahan-bahan;
ingrediënten:
1 komkommer
2 sjalotten
1 teentje knoflook
zout en peper naar smaak
1 eetl sambal ulek (zie recept)
125 ml azijn

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de sjalotten en de knoflook zeer fijn. Snijd de komkommer in blokjes. Meng alle ingedriënten goed door elkaar en laat het nog even intrekken.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 89 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42084082