1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...
cheffie
Selamat Makan
Abon Abon in Joomla Article

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Gai Pun Ta Craiy
limoenkip sate

ingrediënten:
200 gr kipgehakt
4 teentjes knoflook
1 theel peper
3 koriander wortels
6 serehstengels
4 koriander blaadjes
3 bieslook stengels
1 kleine wortel
1/2 theel zout
1/2 eiwit

bereiding:
Wrijf of maal de knoflook, de peper en de korianderwortels fijn tot een pasta. Hak de wortel, de bieslook, 1 serehstengel en de korianderblaadjes fijn. Meng dit alles met het eiwit door het gehakt. Vorm van het mengsel 8 porties en keneed deze om de serehstengels. Rooster dit langzaam voor 15 minuten boven een houtskoolvuurtje of 25 minuten in een voorverwarmde oven op 180gr.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 80 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34781494