1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 24 days ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 1 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 3 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Gai Kor Rae
Thaise kip sate

ingrediënten:
500 gr kipfilet
125 ml santen
3 eetl palmsuiker
1 eetl nam pla (vissaus)
1 theel asem
2 eetl olie
sate stokjes

Ingredienten boemboe:
2 eetl rode curry pasta
2 gedroogde lomboks
2 sjalotten
4 teentjes knoflook
1/2 theel zout
1 cm kunyit
1/2 theel ketumbar
1/4 theel kaneel
1/8 theel jinten
1/2 cm jahe

Bereiding:
Snijd het vlees in kleine stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok de olie en fruit het voor 2 minuten. Voeg dan de santen, de palmsuiker, de nam pla en de asem toe en laat dit zachtjes sudderen totdat de saus is ingedikt. Laat he afkoelen en voeg dan het vlees toe en marineer dit voor enige uren.
Rijg het vlees aan de stokjes en rooster het vlees vervolgens langzaam boven een houtskoolvuurtje gaar.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 24 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35971554