Bahan-bahan:
ingrediënten:
3 blokken tahu/tofu
1 ei
2 eetl rijstmeel
1 1/2 eetl dikke kokosmelk (santen asli)
3 rode uien
2 teentje knoflook
2 stengels uienblad
1 theel ketumbar
zout naar smaak
bananenblad
houten prikkers
Cara membuat:
Bereiding:
Brokkel de tahu en snijd de uien en het uienblad fijn Wrijf of maal de knoflook en de kerumbar samen met het zout fijn tot een pasta. klop het ei los en meng dit samen met de rijstmeel en de kokosmelk tot een beslag. Meng de boemboe, de tahu, de uien en het uienblad tot een homogene massa. Schep het beslag op een bananenblad en leg daarop de gevormde massa. Vouw het geheel dicht als een pakketje en zet de uiteinden vast met de prikkers. Rooster het pakketje daarna boven een houtskoolvuurtje in 20 minuten gaar.
ingrediënten:
3 blokken tahu/tofu
1 ei
2 eetl rijstmeel
1 1/2 eetl dikke kokosmelk (santen asli)
3 rode uien
2 teentje knoflook
2 stengels uienblad
1 theel ketumbar
zout naar smaak
bananenblad
houten prikkers
Cara membuat:
Bereiding:
Brokkel de tahu en snijd de uien en het uienblad fijn Wrijf of maal de knoflook en de kerumbar samen met het zout fijn tot een pasta. klop het ei los en meng dit samen met de rijstmeel en de kokosmelk tot een beslag. Meng de boemboe, de tahu, de uien en het uienblad tot een homogene massa. Schep het beslag op een bananenblad en leg daarop de gevormde massa. Vouw het geheel dicht als een pakketje en zet de uiteinden vast met de prikkers. Rooster het pakketje daarna boven een houtskoolvuurtje in 20 minuten gaar.