Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Ayam Goreng Special

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ayam Goreng Special
gebakken kip
Bahan-bahan;
ingrediënten;
8 kipdrumsticks
2 limoenen (sap)
zout en peper naar smaak
olie

Bahan-bahan saus;
ingrediënten:
2 theel.oestersaus
1/2 eetl.ketjap asin
1 eetl.ketjap manis
2 theel.sesamolie
2 theel.geraspte gula jawa (palmsuiker)
1 eetl.water

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf de drumsticks in met het limoensap en het zout en peper. Verhit in een wok/wadjan voldoende olie en bak hierin de drumsticks totdat deze lichtgeel van kleur zijn geworden. Schep de drumsticks uit de wok/wadjan en laat deze daarna afkoelen. Verhit de olie opnieuw in de wok/wadjan en bak de drumsticks daarna goudbruin. Schep de drumsticks daarna uit de wok/wadjan en laat deze daarna uitlekken. Bij voorkeur nog eenmaal herhalen.
Giet de olie uit de wok/wadjan en verhit deze daarna. Voeg de ingrediënten voor de saus toe en stoof dit totdat het water is verdampt en voeg dan de drumsticks toe. Laat het geheel sudderen totdat de kip gaar is maar zorg wel dat het vel nog krokant is.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 100 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40909549