Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 23 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Ayam Goreng Special
gebakken kip
Bahan-bahan;
ingrediënten;
8 kipdrumsticks
2 limoenen (sap)
zout en peper naar smaak
olie

Bahan-bahan saus;
ingrediënten:
2 theel.oestersaus
1/2 eetl.ketjap asin
1 eetl.ketjap manis
2 theel.sesamolie
2 theel.geraspte gula jawa (palmsuiker)
1 eetl.water

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf de drumsticks in met het limoensap en het zout en peper. Verhit in een wok/wadjan voldoende olie en bak hierin de drumsticks totdat deze lichtgeel van kleur zijn geworden. Schep de drumsticks uit de wok/wadjan en laat deze daarna afkoelen. Verhit de olie opnieuw in de wok/wadjan en bak de drumsticks daarna goudbruin. Schep de drumsticks daarna uit de wok/wadjan en laat deze daarna uitlekken. Bij voorkeur nog eenmaal herhalen.
Giet de olie uit de wok/wadjan en verhit deze daarna. Voeg de ingrediënten voor de saus toe en stoof dit totdat het water is verdampt en voeg dan de drumsticks toe. Laat het geheel sudderen totdat de kip gaar is maar zorg wel dat het vel nog krokant is.

who is online

We hebben 67 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42573441