1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 2 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 2 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 2 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Rene 2 months ago
Was erg lekker bedankt!
susanne 3 months ago
moet daar niet iets van nats bij
Chantal 5 months ago
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet stiekem alles vandaag al op te snoepen
Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ayam Goreng Special
gebakken kip
Bahan-bahan;
ingrediënten;
8 kipdrumsticks
2 limoenen (sap)
zout en peper naar smaak
olie

Bahan-bahan saus;
ingrediënten:
2 theel.oestersaus
1/2 eetl.ketjap asin
1 eetl.ketjap manis
2 theel.sesamolie
2 theel.geraspte gula jawa (palmsuiker)
1 eetl.water

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf de drumsticks in met het limoensap en het zout en peper. Verhit in een wok/wadjan voldoende olie en bak hierin de drumsticks totdat deze lichtgeel van kleur zijn geworden. Schep de drumsticks uit de wok/wadjan en laat deze daarna afkoelen. Verhit de olie opnieuw in de wok/wadjan en bak de drumsticks daarna goudbruin. Schep de drumsticks daarna uit de wok/wadjan en laat deze daarna uitlekken. Bij voorkeur nog eenmaal herhalen.
Giet de olie uit de wok/wadjan en verhit deze daarna. Voeg de ingrediënten voor de saus toe en stoof dit totdat het water is verdampt en voeg dan de drumsticks toe. Laat het geheel sudderen totdat de kip gaar is maar zorg wel dat het vel nog krokant is.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 100 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35761092