banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 1 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Jcm Avatar
Jet van Steijn 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
Om de schelpen te verwijderen eerst koken toch? Geen idee hoe ik ze anders uit hun schelpje moet halen.

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Disclaimer

Bij het maken van de informatie op deze site is door ons de meeste zorg en aandacht besteed. Toch is het mogelijk dat bepaalde informatie na enige tijd is verouderd of niet meer juist of onvolledig is. Kokkieblanda.nl is niet aansprakelijk voor de gevolgen die kunnen ontstaan indien er sprake is van onjuistheid, onvolledigheid, welke kunnen ontstaan bij gebruikmaking hiervan. Kokkieblanda.nl is puur voor persoonlijk gebruik zonder enig winstoogmerk o.i.d.

Deze site bevat links naar internetsites van derden. Daarnaast worden vanuit tal van internetsites links gelegd naar deze internetsite. Kokkieblanda.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van de gelinkte internetsites daar deze niet door ons worden aangeboden, gecontroleerd en/of door ons worden onderhouden.

Bij het samenstellen van deze site is er alles aan gedaan om rechten van belanghebbenden niet te schenden. Mocht je van mening zijn dat met het publiceren van een artikel toch rechten worden geschonden stuur dan een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. aangevuld met gegevens waarop het recht is gebaseerd. Wij zullen dan contact met je opnemen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de tekstuele inhoud van het forum of van het gastenboek. Indien er belastende taal wordt geuit, behoudt KokkieBlanda.nl zich het recht voor om de teksten te verwijderen.

Cookies:
Op onze sites gebruiken we:
  • Functionele cookies:Deze zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website
  • Advertentie cookies: Om advertenties te serveren, wordt een cookie van Google Adsense geplaatst. Deze cookie houdt geen surfgedrag en persoonlijke informatie bij en zorgt er alleen voor dat niet telkens dezelfde advertentie wordt getoond. Adverteerders kunnen de cookies die zij plaatsen gebruiken om informatie over bezoekers te verzamelen. Dit heeft niet onze voorkeur, in tegendeel, maar helaas  hebben wij hier geen invloed op. De policy van Google voor wat betreft de advertenties kun je hier lezen.

who is online

We hebben 89 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36621135