banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon 1 Comment
Bistik Jawa - Biefstuk met saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Bistik Jawa
Biefstuk met saus


Bahan-bahan:
Ingrediënten:
500 gr biefstuk
2 sjalotjes
2 eetl boter

Haluksan:
Bumbu:
5 teentjes knoflook
1/2 theel peper
1/4 theel nootmuskaat
1 eetl kecap manis

Bahan-bahan saus:
Ingrediënten saus:
1/2 ui, grof gesneden
2 eetl boter
200 ml water
1 eetl azijn
1 theel palmsuiker
1/2 theel zout
2 eetl kecap manis
1 eetl kecap asin
1 theel maizena op gelost in 1 eetl water

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd het vlees in plakken. Snijd de sjalotjes fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Meng dit samen met de sjalotjes door het vlees en laat dit 1 uur intrekken. Verhit in een pan de boter en bak het vlees bruin en gaar en giet de saus erover en serveer.

Cara membuat saus:
Bereiding saus:
Verhit in een pan de boter en bak de ui glazig. Voeg dan het water, de azijn, de palmsuiker, het zout en de kecaps toe en laat dit zachtjes koken. Dan de opgeloste maizena toevoegen en zachtjes laten koken totdat de saus gebonden is.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

who is online

We hebben 56 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39984971