Recente reacties

Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Shianna 18 days ago Sambal goreng kentang kering
waanzinnig lekker!!!!
Ik heb ipv de aardappels bakken wat zakjes kant en klare friet gebruikt, maar zelfs dan......in 1 woord zalig, helemaal zoals het hoort te zijn, Dank voor het delen!
Shaun 2 months ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
1 Comment
Bistik Jawa - Biefstuk met saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Bistik Jawa
Biefstuk met saus


Bahan-bahan:
Ingrediënten:
500 gr biefstuk
2 sjalotjes
2 eetl boter

Haluksan:
Bumbu:
5 teentjes knoflook
1/2 theel peper
1/4 theel nootmuskaat
1 eetl kecap manis

Bahan-bahan saus:
Ingrediënten saus:
1/2 ui, grof gesneden
2 eetl boter
200 ml water
1 eetl azijn
1 theel palmsuiker
1/2 theel zout
2 eetl kecap manis
1 eetl kecap asin
1 theel maizena op gelost in 1 eetl water

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd het vlees in plakken. Snijd de sjalotjes fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Meng dit samen met de sjalotjes door het vlees en laat dit 1 uur intrekken. Verhit in een pan de boter en bak het vlees bruin en gaar en giet de saus erover en serveer.

Cara membuat saus:
Bereiding saus:
Verhit in een pan de boter en bak de ui glazig. Voeg dan het water, de azijn, de palmsuiker, het zout en de kecaps toe en laat dit zachtjes koken. Dan de opgeloste maizena toevoegen en zachtjes laten koken totdat de saus gebonden is.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

who is online

We hebben 107 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41454477