banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 3 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Icon Write a comment
Semur daging sapi - kruidig stoofpotje met rundvlees en aardappelen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Semur daging sapi
kruidig stoofpotje met rundvlees en aardappelen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr rundvlees
300 gr aardappelen
10 eetl kecap manis
4 cm laos
5 salam blad
4 sereh stengels
1 theel zout
1 theel peper
1 theel jinten
500 ml water
 
Haluskan:
bumbu:
5 cm jahe
13 sjalotjes
7 teentjes knoflook
1/2 theel trasi
7 kemiri, geroosterd
 
Taburan:
garnering:
5 eetl bawang goreng
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in plakjes en de aardappelen in blokjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Rooster de peper en de jinten en wrijf deze fijn.
Meng het vlees met de bumbu, het zout, de kecap en de olie. Verhit een pan en voeg het vlees samen met de marinade, de laos, de sereh en het water toe en laat dit langszaam sudderen totdat het vlees gaar wordt. Dan de aardappelen toevoegen en het geheel zachtjes gaar laten sudderen. Meng dan de peper en de jinten erdoor.
Besprenkel het met de bawang goreng en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 123 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40429792