banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

KokkieBlanda 5 hours ago Rendang Ayam - rendang van kip
@Jaapno, the released oil fries the chicken. No extra frying needed
I thought you had to fry the meat after the liquid has evaporated and the oil left.
Jaap
Peter PvW 16 days ago Nasi Betawi
Ik vind geen recept voor het maken van seroendeng
Carla 26 days ago Frikadel Jagung - maiskoekjes
Gebakken in Kokosolie en een piepklein beetje trassi erin gedaan. Echt super lekker... ( wel snel op... ?)
Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 2 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 3 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Semur daging sapi
kruidig stoofpotje met rundvlees en aardappelen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr rundvlees
300 gr aardappelen
10 eetl kecap manis
4 cm laos
5 salam blad
4 sereh stengels
1 theel zout
1 theel peper
1 theel jinten
500 ml water
 
Haluskan:
bumbu:
5 cm jahe
13 sjalotjes
7 teentjes knoflook
1/2 theel trasi
7 kemiri, geroosterd
 
Taburan:
garnering:
5 eetl bawang goreng
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in plakjes en de aardappelen in blokjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Rooster de peper en de jinten en wrijf deze fijn.
Meng het vlees met de bumbu, het zout, de kecap en de olie. Verhit een pan en voeg het vlees samen met de marinade, de laos, de sereh en het water toe en laat dit langszaam sudderen totdat het vlees gaar wordt. Dan de aardappelen toevoegen en het geheel zachtjes gaar laten sudderen. Meng dan de peper en de jinten erdoor.
Besprenkel het met de bawang goreng en serveer.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 139 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36230141