1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 26 days ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 1 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 4 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sate Babat Manis Gurih
zoete sate van rumen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr rumen/pens
4 salam blad
3 cm jahe
300 ml kokosmelk (van 1/2 kokosnoot)
2 eetl kecap manis
1/4 theel zout
1 theel palmsuiker
1 eetl olie
water
10 sate stokjes

Haluskan:
bumbu:
7 sjalotjes
4 teentjes knoflook
2 kemiri noten

Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan water samen met de rumen, 2 salam blad en 1 cm jahe en kook de rumen gaar. Giet af en snijd de rumen in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu, de salam en de jahe voor 6 minuten. Voeg dan de kecap en de rumen toe en meng goed.
Vervolgens de kokosmelk, de palmsuiker en het zout toevoegen en kook het verder gaar. Laat het daarna afkoelen.
Rijg de rumen aan de stokjes en rooster deze bruin boven een houtskoolvuurtje en besprenkel het regelmatig met de saus.

Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 136 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35976594