banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 29 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 6 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Sate Babat Manis Gurih - zoete sate van rumen
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sate Babat Manis Gurih
zoete sate van rumen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr rumen/pens
4 salam blad
3 cm jahe
300 ml kokosmelk (van 1/2 kokosnoot)
2 eetl kecap manis
1/4 theel zout
1 theel palmsuiker
1 eetl olie
water
10 sate stokjes

Haluskan:
bumbu:
7 sjalotjes
4 teentjes knoflook
2 kemiri noten

Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan water samen met de rumen, 2 salam blad en 1 cm jahe en kook de rumen gaar. Giet af en snijd de rumen in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu, de salam en de jahe voor 6 minuten. Voeg dan de kecap en de rumen toe en meng goed.
Vervolgens de kokosmelk, de palmsuiker en het zout toevoegen en kook het verder gaar. Laat het daarna afkoelen.
Rijg de rumen aan de stokjes en rooster deze bruin boven een houtskoolvuurtje en besprenkel het regelmatig met de saus.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 137 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40683940