Zoeken
Laatst gelezen
- Sambal Pelecing - sambal met limoensap
- Ase Lidah - gestoofde tong in kruidige romige saus
- Halabos na Hipon - knoflookboter garnalen
- Inihaw Na Pusit - gegrilde intkvis met een zoete kruidige saus
- Guinataan Hipon - gestoofde garnalen in een kokosmelksaus
- Escabeche Lapu Lapu - gebakken vis in zoetzure saus
- Sambal goreng hati dan ampela ayam - Sambal goreng van kip
- Rendang Tumbuk rendang - rendang van pittig gekruide gehaktballetjes
- Jadah Manten - feestelijke rijst/kip rolletjes in omelet
- Sop Buntut - ossestaartsoep
Recente Reacties
Cucur
Yesterdaybij voorkeur een diepe bolle panCucur
2 days agoWat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?Sambal Miso
1 week agoaka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)Sambal Miso
1 week agoHet recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...Soto Ayam Purwakarta
3 weeks agoHeerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...