banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 3 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Icon Write a comment
Babi sayuran
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Babi sayuran

Bahan-bahan:
ingrediënten:
100 gr varkensvlees
100 gr prei
100 gr selderij
2 sjalotten
2 eetl olie
200 ml kippenbouillon (zie recept)
1 blok tahu/tofu
50 ml ketjap

Haluskan:
boemboe:
2 rode lombok
4 teentjes knoflook
1 theel trassie
1 1/2 theel ketumbar
1 theel jinten
1/2 theel gula jawa (palmsuiker)
zout naar smaak

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd het vlees en de tahu in blokjes, de prei in ringetjes ende selderij fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de sjalotten fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten voor 3 minuten. Voeg dan het vlees en de tahu toe en bak dit voor 5 minuten. Dan de boemboe, de prei en de selderij toevoegen en het nog 2 minuten doorbakken. Vervolgens de bouillon en de ketjap toevoegen en het geheel nog 10 minuten zachtjes laten sudderen.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 69 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40429736