Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Babi sayuran

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Babi sayuran

Bahan-bahan:
ingrediënten:
100 gr varkensvlees
100 gr prei
100 gr selderij
2 sjalotten
2 eetl olie
200 ml kippenbouillon (zie recept)
1 blok tahu/tofu
50 ml ketjap

Haluskan:
boemboe:
2 rode lombok
4 teentjes knoflook
1 theel trassie
1 1/2 theel ketumbar
1 theel jinten
1/2 theel gula jawa (palmsuiker)
zout naar smaak

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd het vlees en de tahu in blokjes, de prei in ringetjes ende selderij fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de sjalotten fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten voor 3 minuten. Voeg dan het vlees en de tahu toe en bak dit voor 5 minuten. Dan de boemboe, de prei en de selderij toevoegen en het nog 2 minuten doorbakken. Vervolgens de bouillon en de ketjap toevoegen en het geheel nog 10 minuten zachtjes laten sudderen.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 93 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42100782