banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 29 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 6 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
babi smoor - Varkensvlees met gemengde groente

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
babi smoor
Varkensvlees met gemengde groente
Bahan-bahan:
ingrediënten:
4 Chinese champignons
150 gr geroosterd varkensvlees
1/2 bosje selderij
150 gr Chinese kool
50 gr bamboescheuten
100 gr taugé
6 peultjes
5 cm gember (jahe/djahé)
2 teentje knoflook
3 eeetl olie
1 eetl rijstwijn (of anders sherry)
100 ml kippenbouillon (zie recept)

Cara membuat:
Bereiding:
Week eerst de champignons in warm water en verwijder dan de harde steeltjes. Snijd het vlees in plakjes, de selderij fijn, de bamboescheuten in dunne reepjes en de kool in stukjes. Rasp de gember en snijd de knoflook fijn.
Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de knoflook en de gember voor 1 minuut. veog dan het vlees toe gevolgd door de rijstwijn. Dan de groenten toevoegen en deze 1 minuut sauteren. Dan de bouillon toevoegen en de groenten verder gaar stoven.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 73 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40683886