banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 29 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 6 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Babi Taoco - varkensvlees met taoco
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Babi Taoco
varkensvlees met taoco
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr. varkensvlees
1 groene lombok
6 sjalotten
3 eetl. olie
4 teentjes knoflook
5 eetl. taotjo
4 bosuien
peper naar smaak
2 cm gember (jahe/djahé)
100 ml kippenbouillon (zie recept)

Cara membuat:
ingrediënten
Snijd de sjalotten en de knfollok fijn. Snijd de lombok en de bosuitjes in ringen. Rasp de gember. Snijd het vlees in stukjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten, de knoflook, de gember en de bosuitjes voor 3 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak dit rondom bruin. Dan de lombok, de taoco, de peper en de bouillon toevoegen en het geheel 20 minuten zachtjes laten stoven.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 68 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40683886