Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Babi Taoco - varkensvlees met taoco

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Babi Taoco
varkensvlees met taoco
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr. varkensvlees
1 groene lombok
6 sjalotten
3 eetl. olie
4 teentjes knoflook
5 eetl. taotjo
4 bosuien
peper naar smaak
2 cm gember (jahe/djahé)
100 ml kippenbouillon (zie recept)

Cara membuat:
ingrediënten
Snijd de sjalotten en de knfollok fijn. Snijd de lombok en de bosuitjes in ringen. Rasp de gember. Snijd het vlees in stukjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten, de knoflook, de gember en de bosuitjes voor 3 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak dit rondom bruin. Dan de lombok, de taoco, de peper en de bouillon toevoegen en het geheel 20 minuten zachtjes laten stoven.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 111 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42251885