zoeken
Recente reacties

1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

2 months ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

3 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Juhut Na Ditutung - pittig gekruide sate
- Onde-onde
- Neur Pad Num Mun Hoy - Rundvlees in oestersaus
- Ikan Cakalang Fufu - Gestoofde tonijn
- Tahu Gegodo - Gebakken gekruide tahu
- Siomay - gestoomde gehakt/gernalen balletjes
- Binte Biluhuta 2 - Soep met garnalen, maïs en tomaten met kokos
- Siomay - gestoomde gehakt/gernalen balletjes
- Orek Tempe Lokio - gebakken tempe met groenten
- Tumis Buncis - gestoofde sperziebonen
Babi Taoco - varkensvlees met taoco


Babi Taoco
varkensvlees met taoco
varkensvlees met taoco
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr. varkensvlees
1 groene lombok
6 sjalotten
3 eetl. olie
4 teentjes knoflook
5 eetl. taotjo
4 bosuien
peper naar smaak
2 cm gember (jahe/djahé)
100 ml kippenbouillon (zie recept)
Cara membuat:
ingrediënten
Snijd de sjalotten en de knfollok fijn. Snijd de lombok en de bosuitjes in ringen. Rasp de gember. Snijd het vlees in stukjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten, de knoflook, de gember en de bosuitjes voor 3 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak dit rondom bruin. Dan de lombok, de taoco, de peper en de bouillon toevoegen en het geheel 20 minuten zachtjes laten stoven.
ingrediënten:
500 gr. varkensvlees
1 groene lombok
6 sjalotten
3 eetl. olie
4 teentjes knoflook
5 eetl. taotjo
4 bosuien
peper naar smaak
2 cm gember (jahe/djahé)
100 ml kippenbouillon (zie recept)
Cara membuat:
ingrediënten
Snijd de sjalotten en de knfollok fijn. Snijd de lombok en de bosuitjes in ringen. Rasp de gember. Snijd het vlees in stukjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten, de knoflook, de gember en de bosuitjes voor 3 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak dit rondom bruin. Dan de lombok, de taoco, de peper en de bouillon toevoegen en het geheel 20 minuten zachtjes laten stoven.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-Kokkieblanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.