zoeken
Recente reacties

1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

2 months ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

4 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Lado tempoyak - Sambal van durian
- Mu Wan - thaise babi kecap
- Ossenhaas in ketjap-oestersaus
- Ayam Rujak - gekruide gestoofde kip in saus
- Guy Op Sea Eaiw - gestoofde kip in een pittige saus
- Urap - groenten met geraspte kokos
- Tumis Bayam Dan Oyong - kruidige spinazie met komkommer
- Ayam Penyet Kemangi - gebakken gekruide kip met sambal en kemangi
- Kambing Krewedan - pittig gebakken lamsvlees in kecapsaus
- Jukut keliklik - Gestoofd en gekruid kousenbandblad
Babi tjao


Babi tjao
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr varkensvlees
1 prei
100 gr erwtjes
200 ml kippenbouillon (zie recept)
2 eetl olie
Haluskan:
boemboe:
4 cm gember (jahe/djahe)
4 teentjes knoflook
2 sjalotten
zout naar smaak
Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snij de prei in ringen en het vlees in stukjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de boemboe voor 2 minuten. Voeg het vlees, de prei en de erwten toe en bak het nog 5 minuten. Dan de bouillon toevoegen en het mengsel nog 10 minuten stoven totdat het vlees gaar is.
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr varkensvlees
1 prei
100 gr erwtjes
200 ml kippenbouillon (zie recept)
2 eetl olie
Haluskan:
boemboe:
4 cm gember (jahe/djahe)
4 teentjes knoflook
2 sjalotten
zout naar smaak
Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snij de prei in ringen en het vlees in stukjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de boemboe voor 2 minuten. Voeg het vlees, de prei en de erwten toe en bak het nog 5 minuten. Dan de bouillon toevoegen en het mengsel nog 10 minuten stoven totdat het vlees gaar is.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-Kokkieblanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.