Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Babi tjao

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Babi tjao

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr varkensvlees
1 prei
100 gr erwtjes
200 ml kippenbouillon (zie recept)
2 eetl olie

Haluskan:
boemboe:
4 cm gember (jahe/djahe)
4 teentjes knoflook
2 sjalotten
zout naar smaak

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snij de prei in ringen en het vlees in stukjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de boemboe voor 2 minuten. Voeg het vlees, de prei en de erwten toe en bak het nog 5 minuten. Dan de bouillon toevoegen en het mengsel nog 10 minuten stoven totdat het vlees gaar is.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 86 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42264976