banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 11 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Icon Write a comment
Bayam Tumis Jamur Padi - roerbak van spinazie met paddenstoelen
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Bayam Tumis Jamur Padi
roerbak van spinazie met paddenstoelen


Bahan-bahan:
ingrediënten:
700 gr spinazie
50 gr rijst-stro paddenstoelen, gemengde paddenstoelen
1/2 ui
2 rode lomboks
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
1/2 theel peper
1 theel kecap asin
1/2 theel kecap manis
50 ml water
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Maak de spinazie schoon en halveer de paddenstoelen. Ontpit de lomboks en snijd deze in dunne reepjes. Snijd de ui in dunne plakjes. Verhit in een pan de olie en fruit de ui voor 3 minuten. Voeg dan de lomboks en de paddenstoelen toe en meng goed. Voeg dan de spinazie toe en bak deze zacht. Dan de palmsuiker, de peper, het zout en de kecaps toevoegen en meng goed. Vervolgens het water toevoegen en kook het geheel; verder gaar en de saus is ingedikt.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 118 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39819469