banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Bayam Tumis Jamur Padi - roerbak van spinazie met paddenstoelen
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Bayam Tumis Jamur Padi
roerbak van spinazie met paddenstoelen


Bahan-bahan:
ingrediënten:
700 gr spinazie
50 gr rijst-stro paddenstoelen, gemengde paddenstoelen
1/2 ui
2 rode lomboks
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
1/2 theel peper
1 theel kecap asin
1/2 theel kecap manis
50 ml water
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Maak de spinazie schoon en halveer de paddenstoelen. Ontpit de lomboks en snijd deze in dunne reepjes. Snijd de ui in dunne plakjes. Verhit in een pan de olie en fruit de ui voor 3 minuten. Voeg dan de lomboks en de paddenstoelen toe en meng goed. Voeg dan de spinazie toe en bak deze zacht. Dan de palmsuiker, de peper, het zout en de kecaps toevoegen en meng goed. Vervolgens het water toevoegen en kook het geheel; verder gaar en de saus is ingedikt.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 188 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40570017