Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Baro-Baro - snack met mungbonen uit Bali

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Baro-Baro
mungbonen snack uit Bali

Bahan-bahan:
ingrediënten:
100 gr kacang hijau (mungbonen)
175 gr rijstmeel
300 ml kokosmelk
1 theel ketumbar
1/2 theel jinten
1 theel zout
olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Meng de mungbonen samen met het rijstmeel, de ketumbar, de jinten en het zout. Giet langzaam de kokosmelk toe en roer totdat een glad beslag ontstaat.
Verhit in een pan voldoende  olie en giet langs de rand 1 eetl beslag. Bak het geheel totdat het droog en gaar is.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 205 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41925958