logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
Baro-Baro
mungbonen snack uit Bali

Bahan-bahan:
ingrediënten:
100 gr kacang hijau (mungbonen)
175 gr rijstmeel
300 ml kokosmelk
1 theel ketumbar
1/2 theel jinten
1 theel zout
olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Meng de mungbonen samen met het rijstmeel, de ketumbar, de jinten en het zout. Giet langzaam de kokosmelk toe en roer totdat een glad beslag ontstaat.
Verhit in een pan voldoende  olie en giet langs de rand 1 eetl beslag. Bak het geheel totdat het droog en gaar is.
 

Add comment

Submit

who is online

We have 103 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44408980