banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 14 days ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Rumbah Indramayu - gestoomde groenten met pindasaus uit Indramayu

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Rumbah Indramayu
gestoomde groenten met pindasaus uit Indramayu

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr kouseband
200 gr kangkung
200 gr kool
200 gr tauge
1 blok tahu
olie
 
Bumbu Kancang:
ingrediënten pindasaus:
300 gr pinda's
3 teentjes knoflook
4 rode lomboks
3 rode rawits
3 cm kencur
2 theel zout
2 eetl palmsuiker
2 eetl asamwater
400 ml warm water
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tahu in blokjes. Verhit in een pan de olie en bak de tahu goudbruin en zet apart. Snijd de kouseband, de kangkung, de kool in stukjes. Stoom of kook de groenten gaar en laat uitlekken. Meng de groenten met de tahu en schep de pindadsaus erover.
 
Saus kacang:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de saus fijn tot een pasta. Meng dan het water en het asamwater erdoor en meng alles goed.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 83 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40097804