banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Ayam Ungkep 2 - Gefrituurde gestoofde kip
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ayam Ungkep 2
Gefrituurde gestoofde kip
Bahan-bahan:
ingrediënten:
100 gr kip
1 serehstengel, gekneusd
olie
3 salam blad
200 ml "vruchtwater" van een kokosnoot
1 eetl. gula jawa (palmsuiker)

Haluskan:
Boemboe:
1 theel, ketumbar
6 sjalotten
4 teentjes knoflook
6 cm kunyit (kurkuma)
4 cm laos
zout naar smaak

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de kip in stukken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan wat olie en fruit hierin de boemboe sam met de salam en de sereh voor 3 minuten. Voeg dan de kip toe en bak dit nog 3 minuten. Dan de suiker, het kokoswater en het zout toe en laat dit zachtjes stoven totdat het vocht is verdampt. Pluk vervolgens de het vlees van de botten. Verhit in een wok/wadjan voldoende olie en bak/frituur de stukjes kip goudbruin.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 63 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40576589