1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...
cheffie
Selamat Makan
Abon Abon in Joomla Article

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ayam ungkep
in kokosmelk gestoofde kip
bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
1 serehstengel
3 salamblaadjes
250 ml kokosmelk
1 eetl. gula djawa (palmsuiker)
olie

Haluskan:
boemboe:
5 sjalotten
5 teentjes knoflook
6 cm kunjit
3 cm laos
1 theel ketoembar
zout naar smaak

Cara membuat:
bereiding:
Maak de kip schoon en snijd deze in stukken. Wrijf of maal de sjalotten, de knoflook, de kunjit, de laos, de ketoembar fijn tot een boemboe (pasta). Voeg eventueel zout naar smaak toe en kneus vervolgens de serehstengel.
Fruit de boemboe in een wok/wadjan met wat olie en de serehstengel met de salamblaadjes voor zo'n 3 minuten. Voeg de kip toe en bak dit nog zo'n 3 minuten. Voeg vervolgens de kokosmelk en de gula djawa toe en laat dit sudderen totdat de kokosmelk verdampt is.
Haal de kip uit de pan en bak dit bruin in hete olie. Ontbeen de kip daarna en serveer.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 103 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34789469