Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Plecing Ayam - gekruide en geroosterde kip

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Plecing Ayam
gekruide en geroosterde kip
Bahan-bahan;
ingrediënten:
1 zware kip (1600 gr)

Bahan-bahan marinade:
ingrediënten:
6 teentjes knoflook
3 rode lomboks
8 rawits
1 theel. trasi bakar
3 citroenen (sap)
3 eetl. olie (kokos)
zout naar smaak

Cara membuat:
Bereiding:
Wriif of maal de ingrediënten voor de boemboe/marinade fijn en meng dit met de olie en de citroensap tot een marinade. Snijd het kip overlangs doormidden en wrijf de kip in met de marinade. Rooster de kip vervolgens boven een houtkoolvuurje in 60 minuten gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 164 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41902440