Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Plecing Ayam - gekruide en geroosterde kip
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Plecing Ayam
gekruide en geroosterde kip
Bahan-bahan;
ingrediënten:
1 zware kip (1600 gr)

Bahan-bahan marinade:
ingrediënten:
6 teentjes knoflook
3 rode lomboks
8 rawits
1 theel. trasi bakar
3 citroenen (sap)
3 eetl. olie (kokos)
zout naar smaak

Cara membuat:
Bereiding:
Wriif of maal de ingrediënten voor de boemboe/marinade fijn en meng dit met de olie en de citroensap tot een marinade. Snijd het kip overlangs doormidden en wrijf de kip in met de marinade. Rooster de kip vervolgens boven een houtkoolvuurje in 60 minuten gaar.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 64 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40922555