zoeken
Recente reacties

1 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.

3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.

4 months ago Rendang Jamur - rendang van paddenstoelen
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Laatst gelezen
- Pallu Kaloa - Gebakken gekruid rundvlees
- Zoetzure gestoofde kip
- Lao Jiang Ji - 老姜鸡 - oude gember kip
- Sup Daging Tetelan Sawi Putih - rundvlees soep met kool
- Itiak Lado Mudo - gebakken eend in kruidige romige saus
- Konro Makassar -rundvleessoep
- Soto Pekalongan - pittige rundvlees soep uit Pekalongan
- Sambal Goreng Godok II - groenten met petehbonen
- Ayam Padang
- Sambal trasi 3
Plecing Ayam - gekruide en geroosterde kip


Plecing Ayam
gekruide en geroosterde kip
gekruide en geroosterde kip
Bahan-bahan;
ingrediënten:
1 zware kip (1600 gr)
Bahan-bahan marinade:
ingrediënten:
6 teentjes knoflook
3 rode lomboks
8 rawits
1 theel. trasi bakar
3 citroenen (sap)
3 eetl. olie (kokos)
zout naar smaak
Cara membuat:
Bereiding:
Wriif of maal de ingrediënten voor de boemboe/marinade fijn en meng dit met de olie en de citroensap tot een marinade. Snijd het kip overlangs doormidden en wrijf de kip in met de marinade. Rooster de kip vervolgens boven een houtkoolvuurje in 60 minuten gaar.
ingrediënten:
1 zware kip (1600 gr)
Bahan-bahan marinade:
ingrediënten:
6 teentjes knoflook
3 rode lomboks
8 rawits
1 theel. trasi bakar
3 citroenen (sap)
3 eetl. olie (kokos)
zout naar smaak
Cara membuat:
Bereiding:
Wriif of maal de ingrediënten voor de boemboe/marinade fijn en meng dit met de olie en de citroensap tot een marinade. Snijd het kip overlangs doormidden en wrijf de kip in met de marinade. Rooster de kip vervolgens boven een houtkoolvuurje in 60 minuten gaar.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-Kokkieblanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.