zoeken
Recente reacties

23 hours ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

1 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.

3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Laatst gelezen
- Arem-Arem - gevulde rijstrolletjes
- Sambal Cabe Ijo Padang - groene sambal uit Padang
- Teluh Mesambel Goreng - Gebakken gekookte eieren met sambal
- Sate Kambing Solo Sambal Kecap - sate van lamsvlees uit Solo met pittige kecap saus
- Gulai Cincang - lamsvlees in pittige kokosmelk saus
- Sumping Nangka - gestoomde nangka cakejes
- Sate printil bakar - sate van gekruide gehaktballetjes
- Sambal galak - rode sambal met tomaat
- Udang Masak Tauco - garnalen in pittige saus
- Abon Sapi
Piloos - aardappelballetjes


Piloos
aardappelballetjes
aardappelballetjes
bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr. aardappelen
6 eetl. suiker
100 gr. bloem
zout naar smaak
10 eetl. paneermeel
5 eetl. olie
6 eieren
Cara-membuat:
bereiding:
Kook de aardappelen gaar en prak deze daarna fijn. Meng de puree door het meel met wat zout naar smaak. Meng vervolgens de eieren een voor een erdoor. Maak dan van het mengsle langwerpige ronde balletjes en wentel deze door het paneermeel. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de balletjes bruin. Bestrooi de balletjes daarna met suiker.
ingrediënten:
400 gr. aardappelen
6 eetl. suiker
100 gr. bloem
zout naar smaak
10 eetl. paneermeel
5 eetl. olie
6 eieren
Cara-membuat:
bereiding:
Kook de aardappelen gaar en prak deze daarna fijn. Meng de puree door het meel met wat zout naar smaak. Meng vervolgens de eieren een voor een erdoor. Maak dan van het mengsle langwerpige ronde balletjes en wentel deze door het paneermeel. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de balletjes bruin. Bestrooi de balletjes daarna met suiker.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-Kokkieblanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.