aardappelballetjes
bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr. aardappelen
6 eetl. suiker
100 gr. bloem
zout naar smaak
10 eetl. paneermeel
5 eetl. olie
6 eieren
Cara-membuat:
bereiding:
Kook de aardappelen gaar en prak deze daarna fijn. Meng de puree door het meel met wat zout naar smaak. Meng vervolgens de eieren een voor een erdoor. Maak dan van het mengsle langwerpige ronde balletjes en wentel deze door het paneermeel. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de balletjes bruin. Bestrooi de balletjes daarna met suiker.
ingrediënten:
400 gr. aardappelen
6 eetl. suiker
100 gr. bloem
zout naar smaak
10 eetl. paneermeel
5 eetl. olie
6 eieren
Cara-membuat:
bereiding:
Kook de aardappelen gaar en prak deze daarna fijn. Meng de puree door het meel met wat zout naar smaak. Meng vervolgens de eieren een voor een erdoor. Maak dan van het mengsle langwerpige ronde balletjes en wentel deze door het paneermeel. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de balletjes bruin. Bestrooi de balletjes daarna met suiker.