1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 2 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 2 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 2 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Rene 2 months ago
Was erg lekker bedankt!
susanne 3 months ago
moet daar niet iets van nats bij
Chantal 5 months ago
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet stiekem alles vandaag al op te snoepen
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Pilus
aardappelkroketjes

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr zoete aardappel
5 eetl bloem
1 ei
1 1/2 eetl palmsuiker
1 theel zout
water
olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Schil de aardappel en snijd deze in stukken en doe deze in een pan met water. Kook de aardappels gaar in 10 minuten. Laat de de aardappels uitlekken en pureer deze. Voeg de puree toe aan de pan en kook het zachtjes, onder voortdurend roeren, voor 5 minuten totdat de puree bijna droog is geworden en laat het afkoelen.
Klop de puree met de bloem, het ei, de palmsuiker en het zout totdat er een glad mengsel is ontstaan. Vorm met 2 lepels kleine kroketjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de kroketjes goudbruin en serveer deze met sambal of chili saus 
 
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 49 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35764349