Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Pilus - aardappelkroketjes
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Pilus
aardappelkroketjes

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr zoete aardappel
5 eetl bloem
1 ei
1 1/2 eetl palmsuiker
1 theel zout
water
olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Schil de aardappel en snijd deze in stukken en doe deze in een pan met water. Kook de aardappels gaar in 10 minuten. Laat de de aardappels uitlekken en pureer deze. Voeg de puree toe aan de pan en kook het zachtjes, onder voortdurend roeren, voor 5 minuten totdat de puree bijna droog is geworden en laat het afkoelen.
Klop de puree met de bloem, het ei, de palmsuiker en het zout totdat er een glad mengsel is ontstaan. Vorm met 2 lepels kleine kroketjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de kroketjes goudbruin en serveer deze met sambal of chili saus 
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 83 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40911964