Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Pilus - aardappelkroketjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Pilus
aardappelkroketjes

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr zoete aardappel
5 eetl bloem
1 ei
1 1/2 eetl palmsuiker
1 theel zout
water
olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Schil de aardappel en snijd deze in stukken en doe deze in een pan met water. Kook de aardappels gaar in 10 minuten. Laat de de aardappels uitlekken en pureer deze. Voeg de puree toe aan de pan en kook het zachtjes, onder voortdurend roeren, voor 5 minuten totdat de puree bijna droog is geworden en laat het afkoelen.
Klop de puree met de bloem, het ei, de palmsuiker en het zout totdat er een glad mengsel is ontstaan. Vorm met 2 lepels kleine kroketjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de kroketjes goudbruin en serveer deze met sambal of chili saus 
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 92 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41036580