Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Telor besengek - ingekookte eieren

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Telor besengek
ingekookte eieren
bahan-bahan:
ingrediënten:
4-6 eieren
1/2 eetl citroensap
225 ml dunne kokosmelk (santen cair)
3 eetl olie

Haluskan:
boemboe:
2 theel ketumbar
1 theel jinten
3 cm kunyit (kurkuma)
1 rode lombok
3 sjalotten
1 teentje knoflook
zout naar smaak

Cara membuat:
Bereiding:
Kook de eieren voor 6 minuten en laat deze afkoelen en pel deze dan. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Voeg dan de kokosmelk en het citroensap toe, gevolgd door de gepelde eieren. Laat het geheel zachtjes stoven totdat de saus is ingedikt
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 143 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41911135