ingekookte eieren
bahan-bahan:
ingrediënten:
4-6 eieren
1/2 eetl citroensap
225 ml dunne kokosmelk (santen cair)
3 eetl olie
Haluskan:
boemboe:
2 theel ketumbar
1 theel jinten
3 cm kunyit (kurkuma)
1 rode lombok
3 sjalotten
1 teentje knoflook
zout naar smaak
Cara membuat:
Bereiding:
Kook de eieren voor 6 minuten en laat deze afkoelen en pel deze dan. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Voeg dan de kokosmelk en het citroensap toe, gevolgd door de gepelde eieren. Laat het geheel zachtjes stoven totdat de saus is ingedikt
ingrediënten:
4-6 eieren
1/2 eetl citroensap
225 ml dunne kokosmelk (santen cair)
3 eetl olie
Haluskan:
boemboe:
2 theel ketumbar
1 theel jinten
3 cm kunyit (kurkuma)
1 rode lombok
3 sjalotten
1 teentje knoflook
zout naar smaak
Cara membuat:
Bereiding:
Kook de eieren voor 6 minuten en laat deze afkoelen en pel deze dan. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Voeg dan de kokosmelk en het citroensap toe, gevolgd door de gepelde eieren. Laat het geheel zachtjes stoven totdat de saus is ingedikt