logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
Telor besengek
ingekookte eieren
bahan-bahan:
ingrediënten:
4-6 eieren
1/2 eetl citroensap
225 ml dunne kokosmelk (santen cair)
3 eetl olie

Haluskan:
boemboe:
2 theel ketumbar
1 theel jinten
3 cm kunyit (kurkuma)
1 rode lombok
3 sjalotten
1 teentje knoflook
zout naar smaak

Cara membuat:
Bereiding:
Kook de eieren voor 6 minuten en laat deze afkoelen en pel deze dan. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Voeg dan de kokosmelk en het citroensap toe, gevolgd door de gepelde eieren. Laat het geheel zachtjes stoven totdat de saus is ingedikt

Add comment

Submit

who is online

We have 58 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44392211