zoeken
Recente reacties

22 days ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

1 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

2 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

4 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Laatst gelezen
- Tumis Selada Air - roerbak van waterkers met kwarteleitjes
- Tumis Sayur Kuah Kecap - roerbak van groenten met worst en kecap
- Dak Gang-jeong - krokante kip nuggets
- Tumis Sayur Campur Kucai - roerbak van gemengde groenten met bieslook
- Tumis Sayur Campur
- Tumis Sayur Buncis Jagung - pittige roerbak van sperziebonen en mais
- Sambal kemang - Sambal van halfrijpe kweepeer
- Tumis Sayur Bumbu Terasi - gebakken groenten in romige saus
- Perkedel Daging sapi - Gehaktballetjes
- Tumis Sayur Bumbu Taoco - geroerbakte groenten met tauco
Gestoomde kip met shiitake - 香菇蒸鸡


Gestoomde kip met shiitake - 香菇蒸鸡
Ingrediënten:
500 gr kippendijen
9 gedroogde shiitake paddenstoelen
6 cm jahe
1 theel lichte soja saus
1/2 theel donkere sojasaus
1/2 eetl oestersaus
1 theel shaoxing rijstwijn
1/4 theel sesam olie
1/8 theel witte peper
1 theel maizena
4 rode rawits
water
Garnering:
1 lente-ui
Bereiding:
week de shiitake in water voor 12 uur en laat het daarna uitlekken. Snijd de kip in stukjes. Snijd de rawits en de lente-ui fijn.
Meng de kip met alle ingrediënten behalve de shiitake en de rawits en laat dit voor 15 minuten marineren. Meng dan de shiitake en de rawits erdoor.
Stoom dan het geheel in 20 minuten gaar. Stooi de lente-ui erover en serveer.
Ingrediënten:
500 gr kippendijen
9 gedroogde shiitake paddenstoelen
6 cm jahe
1 theel lichte soja saus
1/2 theel donkere sojasaus
1/2 eetl oestersaus
1 theel shaoxing rijstwijn
1/4 theel sesam olie
1/8 theel witte peper
1 theel maizena
4 rode rawits
water
Garnering:
1 lente-ui
Bereiding:
week de shiitake in water voor 12 uur en laat het daarna uitlekken. Snijd de kip in stukjes. Snijd de rawits en de lente-ui fijn.
Meng de kip met alle ingrediënten behalve de shiitake en de rawits en laat dit voor 15 minuten marineren. Meng dan de shiitake en de rawits erdoor.
Stoom dan het geheel in 20 minuten gaar. Stooi de lente-ui erover en serveer.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.