Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
KokkieBlanda 5 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Write a comment
Gestoomde kip met shiitake - 香菇蒸鸡

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Gestoomde kip met shiitake - 香菇蒸鸡

Ingrediënten:
500 gr kippendijen
9 gedroogde shiitake paddenstoelen
6 cm jahe
1 theel lichte soja saus
1/2 theel donkere sojasaus
1/2 eetl oestersaus
1 theel shaoxing rijstwijn
1/4 theel sesam olie
1/8 theel witte peper
1 theel maizena
4 rode rawits
water

Garnering:
1 lente-ui

Bereiding:
week de shiitake in water voor 12 uur en laat het daarna uitlekken. Snijd de kip in stukjes. Snijd de rawits en de lente-ui fijn.
Meng de kip met alle ingrediënten behalve de shiitake en de rawits en laat dit voor 15 minuten marineren. Meng dan de shiitake en de rawits erdoor.
Stoom dan het geheel in 20 minuten gaar. Stooi de lente-ui erover en serveer.
Pin It
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 56 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41083693