Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Gestoomde kip met shiitake - 香菇蒸鸡

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Gestoomde kip met shiitake - 香菇蒸鸡

Ingrediënten:
500 gr kippendijen
9 gedroogde shiitake paddenstoelen
6 cm jahe
1 theel lichte soja saus
1/2 theel donkere sojasaus
1/2 eetl oestersaus
1 theel shaoxing rijstwijn
1/4 theel sesam olie
1/8 theel witte peper
1 theel maizena
4 rode rawits
water

Garnering:
1 lente-ui

Bereiding:
week de shiitake in water voor 12 uur en laat het daarna uitlekken. Snijd de kip in stukjes. Snijd de rawits en de lente-ui fijn.
Meng de kip met alle ingrediënten behalve de shiitake en de rawits en laat dit voor 15 minuten marineren. Meng dan de shiitake en de rawits erdoor.
Stoom dan het geheel in 20 minuten gaar. Stooi de lente-ui erover en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 96 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42100254