Zoeken
Laatst gelezen
- Nua Phat Nam Manhoy - rundvlees met paddestoelen en oestersaus
- Doenjang chigae - gefermenteerde sojabonensoep
- Tempeh santen bakar
- Ayam Kuah Kuning - gebakken kip in gele romige saus
- Mee Grob 2 - gebakken noedels
- Sambal Soto Betawi
- Dendeng Balado Minang - pittige gebakken rundvlees
- Laksa met krab
- Sambal goreng tomat
- Base Saté - basis satésaus
Recente Reacties
Cucur
Yesterdaybij voorkeur een diepe bolle panCucur
YesterdayWat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?Sambal Miso
1 week agoaka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)Sambal Miso
1 week agoHet recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...Soto Ayam Purwakarta
3 weeks agoHeerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...