banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 6 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 7 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 8 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 8 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Bulalo - soep van rundvlees met banaan
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Bulalo
soep van rundvlees met banaan

Ingrediënten:
750 gr rundvlees / schenkel
2 uien
2 prei
250 gr hart van bananenbloem (anders kool)
2 theel vissaus
1/2 theel peper
250 gr tahu/tofu
water

Bereiding:
Snijd het vlees in grote blokjes (8cm) en het hart/kool in dunne reepjes. Snijd de ui en de prei in dunne plakjes. Snijd de tahu in kleine blokjes. Verhit in een pan water samen met het vlees en kook voor 10 minuten. Giet daarna af.
Verhit in een pan 2000 ml water samen met het vlees en kook het geheel totdat de bouillon gehalveerd is. Dan de ui, de prei en het bananenbloem hart toevoegen en kook het geheel zachtjes voor 30 minuten. Schep dan de vissaus, de peper en de tahu erdoor en serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 89 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
37570547