1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sate Kablet
sate van tonijn uit Bali

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr tonijn
1 citroen, sap
2 limoen, sap
2 eetl zout
40 gr palmsuiker
50 ml kokosmelk
2 eetl bawang goreng
2 eetl olie
sate stokjes

Haluskan:
bumbu:
1 kemiri
2 cm kencur
2 cm kunyit
2 sjalotjes
5 teentjes knoflook
3 rode lomboks
4 rode rawits
1/4 theel trasi

Cara membuat:
bereiding:
Maak de tonijn schoon en wrijf deze in met het limoensap en 1 eetl zout. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Pureer 400 gr tonijn en hak het overige in kleine blokjes (5 gr per blokje).
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 4 minuten en haal van het vuur. Meng de bumbu met de gepureerde tonijn, limoensap, palmsuiker, zout, bawang goreng en de kokosmelk en kneed dit voorzichtig tot een visdeeg.
Rijg de blokjes tonijn aan de sate stokjes en winkel het visdeeg er om heen. Rooster de sate daarna boven een houtskoolvuurtje bruin en gaar.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 33 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35416315