banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 8 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 9 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 10 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 10 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Sate Kablet - sate van tonijn uit Bali
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sate Kablet
sate van tonijn uit Bali

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr tonijn
1 citroen, sap
2 limoen, sap
2 eetl zout
40 gr palmsuiker
50 ml kokosmelk
2 eetl bawang goreng
2 eetl olie
sate stokjes

Haluskan:
bumbu:
1 kemiri
2 cm kencur
2 cm kunyit
2 sjalotjes
5 teentjes knoflook
3 rode lomboks
4 rode rawits
1/4 theel trasi

Cara membuat:
bereiding:
Maak de tonijn schoon en wrijf deze in met het limoensap en 1 eetl zout. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Pureer 400 gr tonijn en hak het overige in kleine blokjes (5 gr per blokje).
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 4 minuten en haal van het vuur. Meng de bumbu met de gepureerde tonijn, limoensap, palmsuiker, zout, bawang goreng en de kokosmelk en kneed dit voorzichtig tot een visdeeg.
Rijg de blokjes tonijn aan de sate stokjes en winkel het visdeeg er om heen. Rooster de sate daarna boven een houtskoolvuurtje bruin en gaar.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 414 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
37919784