zoeken
Recente reacties

1 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.

3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.

4 months ago Rendang Jamur - rendang van paddenstoelen
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Laatst gelezen
- Sambal Goreng Kentang Petai - gebakken aardappelen met petai/peteh bonen
- Ayam Bakar Kemiri - geroosterde kip met noten
- Ng Heung Ngau Yook Szee - roerbak van gekruid rundvlees
- Acar Udang - Zoetzuur van garnalen
- Pengat bungkus - Geroosterde vis in bananenblad
- Hati Garo Rica - pittige lever uit Noord-Sulawesi
- Acar ketimun 5
- Peyek Bayam Jogja - gefrituurde spinazie uit Jogjakarta
- Doenjang jjigae 된장찌개 - stoofpotje van rundvlees
- Tempe masak cabai gendot - gebakken tempe met gendot