banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 4 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
IconWrite a comment
Tom Chin Goong - soep met garnalenballen
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Tom Chin Goong
soep met garnalenballen
Benodigdheden:
250 gr verse garnalen
2 teentjes knoflook
1 korianderwortel
1/2 theel zout
1 theel witte peper
1 licht geklutst ei
2 theel rijstemeel
6 gedroogde zwarte paddestoelen
50 gr tahu/tofu
2 lente-uitjes
1500 ml kippenbouillon
2 theel vissaus (nam pla)
versgehakte korianderbladeren

Bereiding:
Pel de garnalen en wrijf of maal deze fijn. Kneus daarna de knoflook en de korianderwortel. Meng de knoflook en de korianderwortel met de garnalen, het zout, de peper, het ei en het meel in een kom. Vorm van het mengsel balletjes
Week de paddestoelen voor 45 minuten in warm water. Snijd de stammen van de paddestoelen af en snijd de hoedjes in kleine stukjes. Snijd vervolgens de tahu/tofu in plakken en de lente-ui in reepjes.
Breng de bouillon met de balletjes en de vissaus aan de kook in een pan en laat dit 30 minuten sudderen. Voeg dan de tahu en de lente-ui toe en laat dit nog 2 minuten sudderen. Garneer het met versgehakte korianderbladeren.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 87 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38881326