Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Mu Pad Prick Gang Dang - varkensvlees met rode curry

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

Mu Pad Prick Gang Dang
varkensvlees met rode curry


Ingrediënten:
100 gr rundvlees
2 eetl rode curry pasta (zie recept)
200 ml kokosmelk
100 ml water
50 gr kouseband
50 groene aubergine
1 eetl vissaus
1 theel palmsuiker
1 theel zout

bereiding:
Snijd het vlees in kleine stukjes, de aubergine en de kouseband in 3 cm lang stukjes. Verhit in een pan de helft van de kokosmelk en los de curry pasta op. Dan het vlees toevoegen kook dit zachtjes gaar. Vervolgens de vissaus, de palmsuiker, het zout, de kokosmelk en het water toevoegen. Voeg vervolgens de groenten toe en laat het zachtjes sudderen totdat de groenten gaar zijn.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 648 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41906315