Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Mu Pad Prick Gang Dang - varkensvlees met rode curry

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

Mu Pad Prick Gang Dang
varkensvlees met rode curry


Ingrediënten:
100 gr rundvlees
2 eetl rode curry pasta (zie recept)
200 ml kokosmelk
100 ml water
50 gr kouseband
50 groene aubergine
1 eetl vissaus
1 theel palmsuiker
1 theel zout

bereiding:
Snijd het vlees in kleine stukjes, de aubergine en de kouseband in 3 cm lang stukjes. Verhit in een pan de helft van de kokosmelk en los de curry pasta op. Dan het vlees toevoegen kook dit zachtjes gaar. Vervolgens de vissaus, de palmsuiker, het zout, de kokosmelk en het water toevoegen. Voeg vervolgens de groenten toe en laat het zachtjes sudderen totdat de groenten gaar zijn.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 107 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41022801