Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
IconWrite a comment
Cah Sawi Putih Jagung Manis - gekruide Chinese kool met mais

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Cah Sawi Putih Jagung Manis
gekruide Chinese kool met mais

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr Chinese kool
1/2 suikermais
2 sjalotjes
3 teentjes knoflook
2 rode lomboks
1/2 eetl vissaus
1/4 theel peper
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
150 ml kippenbouillon (zie recept)
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotjes en de knoflook in dunne plakjes en de lomboks in dunne ringen. Snijd de kool in stukken en snijd de maiskorrels van de kolf.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook en de lomboks voor 3 minuten. Voeg dan de kool en de mais toe en bak deze zacht.
Dan de vissaus, de peper, het zout, de palmsuiker en de bouillon toevoegen en stoof het verder gaar. Serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 344 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40805306