logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Cah Sawi Bakso Pedas
pittig gebakken kool met visballetjes

Bahan-Bahan:
ingrediënten:
4 Chinese kool bladeren
5 caisim/choisam, anders paksoi
5 visballetjes
150 gr garnalen (klein)
1/2 theel peper
50 ml water
1 theel zout
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
4 teentjes knoflook
3 rode lomboks
2 cm jahe

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kool en de caisim in stukken. Snijd de bakso in plakjes en pel de garnalen. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 3 minuten. Voeg dan de bakso en de garnalen toe en bak totdat deze van kleur veranderen. Dan het water, de peper en het zout toevoegen en meng goed.
Vervolgens de kool en de caisim erdoor mengen en bak het geheel verder gaar.

Add comment

Submit

who is online

We have 87 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44175964