Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Bundu Daging  - gestoofd rundvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Bundu Daging         
gestoofd rundvlees

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundvlees
1 serehstengel, gekneusd
300 ml santen cair (dunne kokosmelk)
3 sjalotten
2 teentjes knoflook
2 salam blaadjes
zout naar smaak
peper naar smaak
3 cm laos, gekneusd

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de knoflook en de sjalotten fijn. Snijd het vlees in stukjes en meng dit met de knoflook, de sjalotten, de peper en het zout en laat het tenminste 60 minuten marineren. Verhit in een wok/wadjan de kokosmelk en voeg de de laos, de sereh en de salam toe. Vervolgens het vlees en laat het geheel zachtjes stoven totdat het vlees gaar is.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 94 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42256981