logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
Bundu Daging         
gestoofd rundvlees

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundvlees
1 serehstengel, gekneusd
300 ml santen cair (dunne kokosmelk)
3 sjalotten
2 teentjes knoflook
2 salam blaadjes
zout naar smaak
peper naar smaak
3 cm laos, gekneusd

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de knoflook en de sjalotten fijn. Snijd het vlees in stukjes en meng dit met de knoflook, de sjalotten, de peper en het zout en laat het tenminste 60 minuten marineren. Verhit in een wok/wadjan de kokosmelk en voeg de de laos, de sereh en de salam toe. Vervolgens het vlees en laat het geheel zachtjes stoven totdat het vlees gaar is.

Add comment

Submit

who is online

We have 68 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44391939