roerei met garnalen
Bahan-bahan:
ingrediënten:
100 gr gekookte garnalen
2 sjalotten
2 teentjes knoflook
1 rode lombok
2 eetl olie
3 eieren
zout naar smaak
1 prei
4 takjes selderij
mespunt suiker
Cara-membuat:
bereiding:
Pel de garnalen. Snijd de sjalotten, de knoflook, de prei en de ontpitte lombok fijn en de selderij grof. Klop de eieren op. Meng alle ingrediënten goed door elkaar. Verhit in een koekenpan de olie en giet het mengsel in de pan en bak hiervan het roerei.
ingrediënten:
100 gr gekookte garnalen
2 sjalotten
2 teentjes knoflook
1 rode lombok
2 eetl olie
3 eieren
zout naar smaak
1 prei
4 takjes selderij
mespunt suiker
Cara-membuat:
bereiding:
Pel de garnalen. Snijd de sjalotten, de knoflook, de prei en de ontpitte lombok fijn en de selderij grof. Klop de eieren op. Meng alle ingrediënten goed door elkaar. Verhit in een koekenpan de olie en giet het mengsel in de pan en bak hiervan het roerei.