banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Kai Tom Khamin - kippensoep met kurkuma
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Kai Tom Khamin
kippensoep met kurkuma
Ingrediënten:
2 kippen (2400 gr)
4000 ml water
5 rode sjalotten
12 teentjes knoflook
3 serehstengels, gekneusd
14 cm kunyit (kurkuma)
4 theel zout,
4 theel gula jawa (palmsuiker)

optioneel:
bosui
tomaat
selderijblad
limoen

Bereiding:
Snijd de kunyit in dunne plakjes. Snijd de knoflook en de sjalotten grof en snijd de sereh in 4cm lange stukken. Snijd de kippen in stukken. Verhit in een pan het water en voeg daar de salotten, de knoflook, de sereh, de kunyit, de suiker en het zout aan toe en kook dit voor 20 minuten. Dan de kip toevoegen en het geheel in 30 minuten gaar laten worden. Eventueel kan ook nog wat tomaat, selderij, een bosuitje en wat limoensap worden toegevoegd naar gelang je smaak.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 130 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39979032