banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rens Nijman 9 days ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 10 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 11 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Icon Write a comment
Kai Tom Khamin - kippensoep met kurkuma
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Kai Tom Khamin
kippensoep met kurkuma
Ingrediënten:
2 kippen (2400 gr)
4000 ml water
5 rode sjalotten
12 teentjes knoflook
3 serehstengels, gekneusd
14 cm kunyit (kurkuma)
4 theel zout,
4 theel gula jawa (palmsuiker)

optioneel:
bosui
tomaat
selderijblad
limoen

Bereiding:
Snijd de kunyit in dunne plakjes. Snijd de knoflook en de sjalotten grof en snijd de sereh in 4cm lange stukken. Snijd de kippen in stukken. Verhit in een pan het water en voeg daar de salotten, de knoflook, de sereh, de kunyit, de suiker en het zout aan toe en kook dit voor 20 minuten. Dan de kip toevoegen en het geheel in 30 minuten gaar laten worden. Eventueel kan ook nog wat tomaat, selderij, een bosuitje en wat limoensap worden toegevoegd naar gelang je smaak.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 192 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38239187