Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Khao Tom A Na Mai - rijstsoep

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Khao Tom A Na Mai
rijstsoep
Ingrediënten:
2 eetl varkensgehakt
55 gr rijst
1 eetl olie
2 eetl vissaus (nam pla)
650 ml water
2 teentje knoflook
korianderbladeren
1 lente-uitje
1 theel witte peper

Bereiding:
Snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in een wok/wadjan en bak hierin de knoflook. Was de rijst en kook de rijst fijn. Voeg dan het gehakt, de peper en de vissaus toe en breng het weer aan de kook. Serveer de soep, gegarneerd met de stukjes knoflook, gesneden lente-uitje en de korianderbladeren.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 89 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41911082