Recente reacties

Shaun 2 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Khao Tom A Na Mai - rijstsoep

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Khao Tom A Na Mai
rijstsoep
Ingrediënten:
2 eetl varkensgehakt
55 gr rijst
1 eetl olie
2 eetl vissaus (nam pla)
650 ml water
2 teentje knoflook
korianderbladeren
1 lente-uitje
1 theel witte peper

Bereiding:
Snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in een wok/wadjan en bak hierin de knoflook. Was de rijst en kook de rijst fijn. Voeg dan het gehakt, de peper en de vissaus toe en breng het weer aan de kook. Serveer de soep, gegarneerd met de stukjes knoflook, gesneden lente-uitje en de korianderbladeren.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 139 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41182075