banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 7 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Icon Write a comment
Koatum Gai - kippensoep met rijst
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Koatum Gai
kippensoep met rijst
 
Ingrediënten:
150 gr jasmijn rijst
100 gr kippenborst
800 ml kippenbouillon
6 teentjes knoflook
1/2 theel peperkorrels
3 cm gember
1 theel zout
2 eetl nam pla (vissaus)
 
garnering:
15 korianderblaadjes
3 rode rawits
2 theel gebakken knoflook
 
bereiding:

Wrijf of maal het vlees met de knoflook, het zout en de peper tot een pasta. Verhit in een pan de bouillon. Vorm kleine balletjes van het vleesmengsel en voeg dit toe aan de bouillon. Voeg dan de rijst toe en laat dit zachtjes 15 minuten sudderen. Dan de vissaus toevoegen en nog 5 minuten laten sudderen. Rasp de gember en voeg deze toe. Snijd de korianderblaadjes grof en de rawits in dunne reepjes.  Serveer de soep in kommen en garneer deze met de korianderblaadjes, de rawits en de knoflook en serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 289 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39338937