Recente reacties

Ron 7 hours ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Koatum Gai - kippensoep met rijst

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Koatum Gai
kippensoep met rijst
 
Ingrediënten:
150 gr jasmijn rijst
100 gr kippenborst
800 ml kippenbouillon
6 teentjes knoflook
1/2 theel peperkorrels
3 cm gember
1 theel zout
2 eetl nam pla (vissaus)
 
garnering:
15 korianderblaadjes
3 rode rawits
2 theel gebakken knoflook
 
bereiding:

Wrijf of maal het vlees met de knoflook, het zout en de peper tot een pasta. Verhit in een pan de bouillon. Vorm kleine balletjes van het vleesmengsel en voeg dit toe aan de bouillon. Voeg dan de rijst toe en laat dit zachtjes 15 minuten sudderen. Dan de vissaus toevoegen en nog 5 minuten laten sudderen. Rasp de gember en voeg deze toe. Snijd de korianderblaadjes grof en de rawits in dunne reepjes.  Serveer de soep in kommen en garneer deze met de korianderblaadjes, de rawits en de knoflook en serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 277 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42109974