logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
Urapan 1
gemengde groenten met kokos
Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr gemengde groenten (kool - kouseband - taugé)
1 theel limoensap
2 eetl dikke kokosmelk (santen asli)
100 gr geraspte kokos
1 eetl olie

Haluskan:
boemboe:
3 rode lomboks
1 theel trassi
1 cm kencur
3 teentjes knoflook
zout naar smaak

Cara membust:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de groenten fijn en blancheer deze en laat het vervolgens uitlekken. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 1 minuut. Dan de kokosmelk, het limoensap en de kokos toevoegen en dit droog bakken onder voortdurend omscheppen. Meng dit vervolgens door de groenten en serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 477 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44421635