gemengde groenten met kokos
Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr gemengde groenten (kool - kouseband - taugé)
1 theel limoensap
2 eetl dikke kokosmelk (santen asli)
100 gr geraspte kokos
1 eetl olie
Haluskan:
boemboe:
3 rode lomboks
1 theel trassi
1 cm kencur
3 teentjes knoflook
zout naar smaak
Cara membust:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de groenten fijn en blancheer deze en laat het vervolgens uitlekken. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 1 minuut. Dan de kokosmelk, het limoensap en de kokos toevoegen en dit droog bakken onder voortdurend omscheppen. Meng dit vervolgens door de groenten en serveer.
ingrediënten:
250 gr gemengde groenten (kool - kouseband - taugé)
1 theel limoensap
2 eetl dikke kokosmelk (santen asli)
100 gr geraspte kokos
1 eetl olie
Haluskan:
boemboe:
3 rode lomboks
1 theel trassi
1 cm kencur
3 teentjes knoflook
zout naar smaak
Cara membust:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de groenten fijn en blancheer deze en laat het vervolgens uitlekken. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 1 minuut. Dan de kokosmelk, het limoensap en de kokos toevoegen en dit droog bakken onder voortdurend omscheppen. Meng dit vervolgens door de groenten en serveer.