logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...

Ayam Ati Buncis


Bahan-bahan:
Ingrediënten:
350 gr. kippenlevers
zout naar smaak,
250 gr. kouseband
200 ml kippenbouillon (zie recept)
2 eetl olie

Haluskan:
boemboe:
2 sjalotten
1 rode lombok
2 teentjes knoflook
1 cm laos

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de levertjes fijn. Snijd de kouseband in stukjes van 3 cm. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de kippelvertjes goudbruin. Schep deze daarna uit de pan en fruit in de olie de boemboe voor 3 minuten. voeg dan de kouseband en de bouillin toe en laat dit 15 minuten zachtjes stoven. Dan de levertjes weer terug in de pan doen en nog 10 minuten zachtjes stoven totdat alles gaar is.

Add comment

Submit

who is online

We have 108 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44392097