Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
Icon Write a comment
Ayam Ati Buncis

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

Ayam Ati Buncis


Bahan-bahan:
Ingrediënten:
350 gr. kippenlevers
zout naar smaak,
250 gr. kouseband
200 ml kippenbouillon (zie recept)
2 eetl olie

Haluskan:
boemboe:
2 sjalotten
1 rode lombok
2 teentjes knoflook
1 cm laos

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de levertjes fijn. Snijd de kouseband in stukjes van 3 cm. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de kippelvertjes goudbruin. Schep deze daarna uit de pan en fruit in de olie de boemboe voor 3 minuten. voeg dan de kouseband en de bouillin toe en laat dit 15 minuten zachtjes stoven. Dan de levertjes weer terug in de pan doen en nog 10 minuten zachtjes stoven totdat alles gaar is.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 101 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40794895