Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
kippenbouillon

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
kippenbouillon

Bahan-bahan:
ingrediënten:
5 kilo kippenbotjes
1 serehstengel gekneusd
3 limoenblaadjes
2 salam blaadjes
1 theel zwarte peper
1 theel zout

Haluskan:
boemboe:
375 gr base be siap

Cara membuat:
bereiding:
De kippenbotjes eerst goed afspoelen en leg daarn de botjes in een pan met zoveel water dat de botjes net onder staan. Breng het water aan de kook. als het water kookt, dit water afgieten en de pan opnieuw vullen met water. Breng het water wederom aan de kook.
Voeg alle ingrediënten toe en laat de bouillon 3-3,5 uur sudderen. Verwijder regelmatig het schuim. Zeef daarna de bouillon en laat het afkoelen. Deze bouillon kan in porties goed bewaard worden.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 73 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41017896