1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 3 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter inactiefSter inactief
 
Konro Makasar
makassarese vlees soep

Bahan-bahan;
ingrediënten:
1000 runder ribbetjes
4000 ml water
300 gr gerapste kokos
3 serehstengels, gekneusd
3 cm laos, gekneusd
4 jerut purut blaadjes
1 theel witte peper
1 theel zout

Haluskan:
boemboe;
4 kemirinoten
4 sjalotten
3 teentjes knoflook

Taburan:
garnering;
bawang goreng

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de ribbetjes in stukken. Rooster de kokos droog in een koekepan goudbruin en wrijf deze fijn tot een pasta. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta.
Verhit in een pan het water en voeg het vlees toe en kook dit in 45 minuten gaar. Voeg dan de kokos, de boemboe, de sereh, de laos, de jerut purut, de peper en het zout toe en laat dit zachtjes 15 minuten sudderen. Garneer het met de bawang goreng en serveer.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 150 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35415999