Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Konro Makasar - makassarese vlees soep

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Konro Makasar
makassarese vlees soep

Bahan-bahan;
ingrediënten:
1000 runder ribbetjes
4000 ml water
300 gr gerapste kokos
3 serehstengels, gekneusd
3 cm laos, gekneusd
4 jerut purut blaadjes
1 theel witte peper
1 theel zout

Haluskan:
boemboe;
4 kemirinoten
4 sjalotten
3 teentjes knoflook

Taburan:
garnering;
bawang goreng

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de ribbetjes in stukken. Rooster de kokos droog in een koekepan goudbruin en wrijf deze fijn tot een pasta. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta.
Verhit in een pan het water en voeg het vlees toe en kook dit in 45 minuten gaar. Voeg dan de kokos, de boemboe, de sereh, de laos, de jerut purut, de peper en het zout toe en laat dit zachtjes 15 minuten sudderen. Garneer het met de bawang goreng en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 138 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41030025