1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Konro Makassar
rundvleessoep
Bahan-bahan:
Ingrediënten:
3 serehstengels, gekneusd
4 cm laos, gekneusd
1000 gr runderribbetjes
3000 ml water
4 jeruk purutblaadjes
150 gr geraspte kokos
1 theel, zout
2 takjes bladselderij

Haluskan:
boemboe;
5 kemirinootjes
2 theel, witte peper
8 sjalotten
4 teentjes knoflook

Cara membuat:
Bereiding:
Verhit het water in een pan en voeg daar het vlees, de sereh, de laos en de jeruk purut blaadjes toe en kook dit geheel zachtjes voor 1 uur totdat het vlees wat zacht wordt. Rooster de kokos goudbruin in een droge koekenpan. Wrijf of maal daarna de kokos totdat de olie vrijkomt. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta en meng dt met de kokos. Roer het mengsel door de bouillon en voeg het zout toe en laat het geheel nog 15 minuten sudderen. Snijd de selderij fijn en meng dit door de soep. Serveer.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 135 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35407737