Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Konro Makassar -rundvleessoep

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Konro Makassar
rundvleessoep
Bahan-bahan:
Ingrediënten:
3 serehstengels, gekneusd
4 cm laos, gekneusd
1000 gr runderribbetjes
3000 ml water
4 jeruk purutblaadjes
150 gr geraspte kokos
1 theel, zout
2 takjes bladselderij

Haluskan:
boemboe;
5 kemirinootjes
2 theel, witte peper
8 sjalotten
4 teentjes knoflook

Cara membuat:
Bereiding:
Verhit het water in een pan en voeg daar het vlees, de sereh, de laos en de jeruk purut blaadjes toe en kook dit geheel zachtjes voor 1 uur totdat het vlees wat zacht wordt. Rooster de kokos goudbruin in een droge koekenpan. Wrijf of maal daarna de kokos totdat de olie vrijkomt. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta en meng dt met de kokos. Roer het mengsel door de bouillon en voeg het zout toe en laat het geheel nog 15 minuten sudderen. Snijd de selderij fijn en meng dit door de soep. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 175 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41030025