banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 4 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 5 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 6 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 6 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Kuah Ayam Tomat Pedas - kruidige tomaten-kippensoep

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Kuah Ayam Tomat Pedas
kruidige tomaten-kippensoep

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
1 theel citroensap
1 theel zout
7 groene tomaten
3 cm jahe
2 cm laos
2 salam blaadjes
2 theel zout
2 theel palmsuiker
1500 ml water
1 eetl asemwater
1 lente-ui
2 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
7 sjalotjes
4 teentjes knoflook
5 kemiri noten
4 rode lomboks
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 20 stukken en marineer dit voor 20 minuten met het citroensap en het zout. Snijd de tomaten in partjes, de lente-ui in stukjes en wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de jahe, de laos en de salam voor 4 minuten. Voeg dan de kip toe en bak deze rondom bruin. Dan het zout en de palmsuiker toevoegen en roer alles goed door elkaar. Vervolgens het water en de tomaten toevoegen en kook het geheel zachtjes gaar. Meng het asemwater en de lente-ui erdoor en serveer.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 112 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
37199898