Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 23 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Kuah Ayam Tomat Pedas
kruidige tomaten-kippensoep

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
1 theel citroensap
1 theel zout
7 groene tomaten
3 cm jahe
2 cm laos
2 salam blaadjes
2 theel zout
2 theel palmsuiker
1500 ml water
1 eetl asemwater
1 lente-ui
2 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
7 sjalotjes
4 teentjes knoflook
5 kemiri noten
4 rode lomboks
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 20 stukken en marineer dit voor 20 minuten met het citroensap en het zout. Snijd de tomaten in partjes, de lente-ui in stukjes en wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de jahe, de laos en de salam voor 4 minuten. Voeg dan de kip toe en bak deze rondom bruin. Dan het zout en de palmsuiker toevoegen en roer alles goed door elkaar. Vervolgens het water en de tomaten toevoegen en kook het geheel zachtjes gaar. Meng het asemwater en de lente-ui erdoor en serveer.
 

who is online

We hebben 125 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42573536