1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 2 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 2 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 2 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Rene 2 months ago
Was erg lekker bedankt!
susanne 3 months ago
moet daar niet iets van nats bij
Chantal 5 months ago
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet stiekem alles vandaag al op te snoepen
Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Kuah Bakso Sapi
soep met balletjes

Bahan bakso:
ingrediënten balletjes:
250 gr rundergehakt
80 gr ijsblokjes
3 teentjes knoflook
1 theel zout
1 theel peper
100 gr tapioca zetmeel

Bahan kuah:
ingrediënten bouillon:
2000 ml runderbouillon (zie recept)
4 lente-uitjes
4 takjes selderij
5 teentjes knoflook
1 eetl zout
1 eetl peper

Pelenkap:
vulling:
4 porties mihun
4 baby paksoy
1 lente-ui
2 takjes selderij
2 eetl bawang goreng
saus sambal naar smaak

Cara membuat:
bereiding:
Bakso: wrijf of maal alle ingrediënten voor de balletjes fijn tot een gladde massa. Neem 1 eetl van de massa en vorm daarvan een balletje. Herhaal. Verhit in een pan water en voeg de balletje toe. als de balletjes gaan drijven zijn deze gaar en schep uit de pan en zet opzij.
Kuah: Knook de lente-uitjes en de selderij takjes aan elkaar. Hak de knoflook fijn. Verhit in een pan de bouillon samen met alle ingrediënten en breng aan de kook. Voeg dan de balletjes toe en breng weer aan de kook. Zet dan het vuur uit.
Pelenkap: Snijd de lenet-ui en de selderij fijn. Blancheer de baby paksoy en kook de mihun gaar.
Serveer: verdeel de mihun en de paksoy over 4 soepkommen. Schep de balletjes en de soep erover en garneer met de lente-ui, de selderij, de bawang goreng en de saus sambal
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 163 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35760175