1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...
cheffie
Selamat Makan
Abon Abon in Joomla Article

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Kuah Siap
kippenbouillon
Bahan-bahan:
ingrediënten:
5 kilo kippenbotjes
1 serehstengel gekneusd
3 limoenblaadjes
2 salam blaadjes
1 theel zwarte peper
1 theel zout

Haluskan:
boemboe:
375 gr base be siap

Cara membuat:
bereiding:
De kippenbotjes eerst goed afspoelen en leg daarn de botjes in een pan met zoveel water dat de botjes net onder staan. Breng het water aan de kook. als het water kookt, dit water afgieten en de pan opnieuw vullen met water. Breng het water wederom aan de kook.
Voeg alle ingrediënten toe en laat de bouillon 3-3,5 uur sudderen. Verwijder regelmatig het schuim. Zeef daarna de bouillon en laat het afkoelen. Deze bouillon kan in porties goed bewaard worden.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 70 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34883041