Recente reacties

@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Write a comment
Kuah Siap - kippenbouillon

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Kuah Siap
kippenbouillon
Bahan-bahan:
ingrediënten:
5 kilo kippenbotjes
1 serehstengel gekneusd
3 limoenblaadjes
2 salam blaadjes
1 theel zwarte peper
1 theel zout

Haluskan:
boemboe:
375 gr base be siap

Cara membuat:
bereiding:
De kippenbotjes eerst goed afspoelen en leg daarn de botjes in een pan met zoveel water dat de botjes net onder staan. Breng het water aan de kook. als het water kookt, dit water afgieten en de pan opnieuw vullen met water. Breng het water wederom aan de kook.
Voeg alle ingrediënten toe en laat de bouillon 3-3,5 uur sudderen. Verwijder regelmatig het schuim. Zeef daarna de bouillon en laat het afkoelen. Deze bouillon kan in porties goed bewaard worden.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 117 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41935070