Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 23 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Laksa Ayam
kip in kokosmelksoep

Bahan-bahan:
ingrediënten:
900 gr kipfilet/dijen
750 ml kippenbouillon (zie recept)
500 ml kokosmelk
2 serai/sereh/citroengras
1 theel zout
1/2 theel palmsuiker
1/2 theel peper
6 jeruk purut blaadjes
2 lente-ui
5 takjes koriander (blaadjes)
3 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
3 teentjes knoflook
3 cm jahe
1/2 theel ketumbar
3 cm kunyit
1/4 theel jinten
1 theel tersi/trasi bakar
3 rode lomboks
5 rode rawits

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in dunne reepjes. Snijd de de jeruk purut, de lente-ui en de koriander fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de serai voor 3 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak totdat deze van kleur veranderen. Dan de bouillon, de helft van de kokosmelk, het zout, de palmsuiker en de peper toevoegen en breng aan de kook. Dan zachtjes laten sudderen en kook het vlees gaar. Voeg dan de andere helft van de kokosmelk toe, gevolgd door de jeruk purut, de lente-ui en de koriander en nog 1 minuut zachtjes laten sudderen. Serveer.

who is online

We hebben 68 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42573689