banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 6 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Laksa Ayam - kip in kokosmelksoep

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Laksa Ayam
kip in kokosmelksoep

Bahan-bahan:
ingrediënten:
900 gr kipfilet/dijen
750 ml kippenbouillon (zie recept)
500 ml kokosmelk
2 serai/sereh/citroengras
1 theel zout
1/2 theel palmsuiker
1/2 theel peper
6 jeruk purut blaadjes
2 lente-ui
5 takjes koriander (blaadjes)
3 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
3 teentjes knoflook
3 cm jahe
1/2 theel ketumbar
3 cm kunyit
1/4 theel jinten
1 theel tersi/trasi bakar
3 rode lomboks
5 rode rawits

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in dunne reepjes. Snijd de de jeruk purut, de lente-ui en de koriander fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de serai voor 3 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak totdat deze van kleur veranderen. Dan de bouillon, de helft van de kokosmelk, het zout, de palmsuiker en de peper toevoegen en breng aan de kook. Dan zachtjes laten sudderen en kook het vlees gaar. Voeg dan de andere helft van de kokosmelk toe, gevolgd door de jeruk purut, de lente-ui en de koriander en nog 1 minuut zachtjes laten sudderen. Serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 175 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40689730