1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 2 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 2 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 2 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Rene 2 months ago
Was erg lekker bedankt!
susanne 3 months ago
moet daar niet iets van nats bij
Chantal 5 months ago
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet stiekem alles vandaag al op te snoepen
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Laksa Ayam
kip in kokosmelksoep

Bahan-bahan:
ingrediënten:
900 gr kipfilet/dijen
750 ml kippenbouillon (zie recept)
500 ml kokosmelk
2 serai/sereh/citroengras
1 theel zout
1/2 theel palmsuiker
1/2 theel peper
6 jeruk purut blaadjes
2 lente-ui
5 takjes koriander (blaadjes)
3 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
3 teentjes knoflook
3 cm jahe
1/2 theel ketumbar
3 cm kunyit
1/4 theel jinten
1 theel tersi/trasi bakar
3 rode lomboks
5 rode rawits

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in dunne reepjes. Snijd de de jeruk purut, de lente-ui en de koriander fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de serai voor 3 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak totdat deze van kleur veranderen. Dan de bouillon, de helft van de kokosmelk, het zout, de palmsuiker en de peper toevoegen en breng aan de kook. Dan zachtjes laten sudderen en kook het vlees gaar. Voeg dan de andere helft van de kokosmelk toe, gevolgd door de jeruk purut, de lente-ui en de koriander en nog 1 minuut zachtjes laten sudderen. Serveer.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 175 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35764475