banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 3 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Icon Write a comment
Tabu - Worstjes van paardenvlees
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Tabu
Worstjes van paardenvlees
Bahan-bahan:
ingrediënten:
6 cm gember (jahe/djahé)
1 bosje citroenbaslicum (kemangi)
1900 gr paardengehakt
1900 ml paardenbloed
1 theel. kaneel
zout naar smaak.
1 meter darm (paard)

Cara Membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de gember fijn tot een pasta. Bluk de basilicum van de tkajes en meng alle ingrediënten goed door elkaar. vul de darm met het mengsel en bind de te vormen worstjes af. Prik een klein gaatje in elk worstje. Breng water in een pan aan de kook en laat de worstjes 25 minuten zachtjes stoven totdat deze gaar zijn.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 75 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40429736