Worstjes van paardenvlees
Bahan-bahan:
ingrediënten:
6 cm gember (jahe/djahé)
1 bosje citroenbaslicum (kemangi)
1900 gr paardengehakt
1900 ml paardenbloed
1 theel. kaneel
zout naar smaak.
1 meter darm (paard)
Cara Membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de gember fijn tot een pasta. Bluk de basilicum van de tkajes en meng alle ingrediënten goed door elkaar. vul de darm met het mengsel en bind de te vormen worstjes af. Prik een klein gaatje in elk worstje. Breng water in een pan aan de kook en laat de worstjes 25 minuten zachtjes stoven totdat deze gaar zijn.
ingrediënten:
6 cm gember (jahe/djahé)
1 bosje citroenbaslicum (kemangi)
1900 gr paardengehakt
1900 ml paardenbloed
1 theel. kaneel
zout naar smaak.
1 meter darm (paard)
Cara Membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de gember fijn tot een pasta. Bluk de basilicum van de tkajes en meng alle ingrediënten goed door elkaar. vul de darm met het mengsel en bind de te vormen worstjes af. Prik een klein gaatje in elk worstje. Breng water in een pan aan de kook en laat de worstjes 25 minuten zachtjes stoven totdat deze gaar zijn.