logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
Tabu
Worstjes van paardenvlees
Bahan-bahan:
ingrediënten:
6 cm gember (jahe/djahé)
1 bosje citroenbaslicum (kemangi)
1900 gr paardengehakt
1900 ml paardenbloed
1 theel. kaneel
zout naar smaak.
1 meter darm (paard)

Cara Membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de gember fijn tot een pasta. Bluk de basilicum van de tkajes en meng alle ingrediënten goed door elkaar. vul de darm met het mengsel en bind de te vormen worstjes af. Prik een klein gaatje in elk worstje. Breng water in een pan aan de kook en laat de worstjes 25 minuten zachtjes stoven totdat deze gaar zijn.

Add comment

Submit

who is online

We have 110 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44420570